Ko se lipčki ženijo 2

Ko se lipčki ženijo 2 1

V pevskem društvu Lipa cenimo tradicijo. Radi imamo slovensko pesem, če je ta ljubezenska, pa še toliko bolje, saj smo mladi in radi zaljubljeni. Zavedamo se tudi, da je tradicijo pomembno ne le ohranjati, temveč tudi USTVARJATI – zato bomo na koncertu ob spremljavi odličnih glasbenikov poleg zimzelenih melodij izvedli tudi sveže priredbe popularnih izvajalcev, kakršni so: Jan Plestenjak, Tinkara Kovač, Tabu, Nude, Leteči potepuhi, … Če ste redni gostje naših glasbenih dogodkov, potem veste, da svojo zgodbo okrog teme nastopa plete tudi napovedovalec. Tokrat bo povezovalni člen med žensko in moško vokalno skupino igralec in stand up komik VID VALIČ, ki nas je zadnje čase zabaval kot televizijski voditelj šova Slovenija ima talent.


Vstopnice v predprodaji so na voljo na Eventimovih prodajnih mestih, Petrolu in Pošti Slovenije. Podobno kot lansko leto si lahko tisti vedno zaljubljeni rezervirate romantično pogrnjeno mizico za dva – izvirno darilo za zmenek, praznovanje obletnice ali pa kar tako. Lepo povabljeni, da se nam v soboto, 11.03. 2017 ob 19.00 pridružite v športni dvorani Gimnazije Litija in se skupaj z nami poklonite ljubezni in slovenski pesmi.
Vstopnice v predprodaji na http://www.eventim.si/si/vstopnice/ko-se-lipcki-zenijo-litija-sportna-dvorana-gimnazije-456287/event.html

You may also like...